§ Snjos Kennel - Australian Cattle Dogs

 

 


Nyheter 2012120414
Dags för lite uppdateringar! Rusa blev den 18/3 inseminerad, allt gick bra och snart väntar ultraljud. Som det ser ut och verkar på henne så är hon dräktig men ultraljudet får visa hur det ligger till!

Christianne & Malin har varit ute och kört årets första agilitytävlingar med "Furia" & "Brix", vilket gick jättebra! Kanonjobbat av er & en superbra agilitypremiär av Malin & Brix!

Annica & Elda tävlade elitspår 8/4 och kammade hem Certpoäng på 533 p, trots en förarglig 0:a på uppletandet! Mycket bra jobbat av er!

Kullsystrarna Hyndla "Vissla" & Hyrrokkin "Kiri" har gjort utställningspremiär. Båda fick jättefin kritik & fick HP & BIR i valpklass!

Snjos Blue Bora & Edwin, har i Holland deltagit i IPO R, internationell räddningshundtävling i ytsök och de tog hem en kanonfin 2:a plats!Grattis till det! Så kul att se hur duktig Bora fortfarande är!!

120310
Så lite snabba & korta nyheter! Rusa har börjat att löpa, så snart väntar insemination & förhoppningsvis ger detta valpar i mitten av maj!

Kenneln har utökats med en annan manlig individ av rasen schäfer! Han heter To-Fast Zgusse "Zanthos" och är en import från Danmark, tanken är att han så småningom ska bli tjänstehund! Han är en superhärlig individ som verkar ha bitarna på rätt plats! Idag 10/3 fyller han 1 år. Mer info om honom kommer senare under Hundar!

Gibbs har blivit ögonlyst U:A, förutom att han hade några enstaka felvända hårstrån på högre övre ögonlock(distiachis -Läs om det i senaste Hundsport), detta ska förhoppningsvis inte vara till hinder för honom som individ eller för honom i avel!

120119
Flera nyheter så här i början av året!
Rusa ska paras under början av året, troligen i feb/mars, se Planerad Kull! Det här året har varit fantastisk med Rusa. Som första deltagare i ett Bruks SM med en Acd, kan man inte annat än vara stolt. Dessutom så har de preliminära årsbästalistorna kommit och jag & Rusa kom på 2:a plats som Året Brukshund i Skydd!! Inte illa pinkat av en "ny" ras inom grenen Svenskskydd!!

Hrym har fått flytta på prov hem till Anna Hjulström i Fagersta, det verkar funka jättebra och troligvis blir Hrym kvar där på foderkontrakt!


År 2011:s sista resultat! Både Malin Simson med "Brix" & mamma Christanne Simson med "Furia" var och tävlade lydnad i Östhammar 26/12. Det gick kanonbra och båda fick var sitt 1:a pris, Malin & Brix fick ihop 163,5 p och Christanne & Furia fick ihop 165 p! Så denna gången fick dottern se sig besegrad av sin mor!Stort Grattis till er båda!


Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008

 

Nyheter 2007

 

Nyheter 2006

 

Nyheter 2005
 

 

©Elisabeth Thorstensson 2006